Ongegrond en zelfs niet waar: Lubach op zondag.

Het is een hele tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst, maar wat is een betere reden om het weer op te pakken dan de ongegronde en niet op waarheid berustte manier van neerzetten van de alternatieve geneeswijze door Lubach op zondag. Wat normaliter een heel leuk satirisch programma is, kreeg deze keer bij vele toch een rare nasmaak.

Hieronder een brief aan dhr. Lubach en zijn crew. Waarbij zijn aantijgingen tegen de alternatieve geneeswijze, waaronder ook acupunctuur geschaard wordt, wordt ontkracht.  Lees aub de brief en deel hem, zoveel als mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.