Wie ben ik?

Hallo, Ik ben Sharon Blaauw.
Ik ben sinds 2016 als acupuncturist werkzaam in het Medisch Centrum Vredenburchweg. Ik heb mijn opleiding tot acupuncturist afgerond bij TCMA te Amsterdam en heb hier ook in 2018 mijn Master mogen behalen.
Ik ben lid van de beroepsvereniging Zhong.
Ik heb voor Zhong gekozen omdat het een beroepsvereniging is die kwaliteit van de vakgenoten erg belangrijk vindt en dus ook hoge eisen stelt.

De Traditionele Chinese Geneeswijze heeft mij uit mijn eigen ervaringen gepassioneerd. Toen ik er mee in aanraking kwam, was het voor mij een thuiskomen. Een theorie waardoor ik antwoord kreeg op mijn vele levensvragen. Hierdoor ben ik niet lang na mijn eerste aanraking net TCG, begonnen aan de opleiding. En is mijn passie groter en groter geworden.

Ondertussen heb ik bij TCMA mijn Master mogen halen en ben ik sinds september 2019 aan de opleiding Chinese Kruiden begonnen bij Oxrider academie.

Natuurlijk kunt u mijn ook vinden op Facebook.