Coronavirus (COVID-19)

Uiteraard houd ik me aan de wettelijke maatregelen die van kracht zijn!

Een consult mag doorgaan wanneer u zich goed voelt!

Heeft u een verlaagde weerstand door een chronische aandoening, bent u van harte welkom.
Wel vraag ik u, uiteraard uw handen te wassen en een handdoek en laken mee te nemen. Het laken om de behandeltafel in zijn geheel af te dekken.

Ben u de afgelopen 14 dagen in een risico gebied geweest of heeft u symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en koorts, of uw huisgenoten, dan moet de afspraak worden verzet tot 2 weken na de klachten.
Heeft u corona, of uw gezinsleden, ben u in thuis isolatie, of bent u korter dan 2 weken hersteld van corona, dan moeten wij de afspraak afzeggen.

Wanneer u en uw gezinsleden 14 dagen klachten vrij zijn bent u van harte welkom!

Wat is het Coronavirus?

Het virus kan de COVID-19-ziekte veroorzaken.
De meest voorkomende symptomen zijn  koorts en luchtwegklachten zoals, hoesten of benauwdheid.

Wat te doen wanneer je klachten heb die lijken op de Covid-19.
U hoeft geen actie te ondernemen wanneer u verkouden bent met koorts tot 38 graden. Blijf uiteraard wel thuis en houdt afstand van uw naasten.

Zijn de klachten heftiger, koorts boven de 38 graden en benauwd:

• Neem telefonisch contact op met uw huisarts of de huisartsenpost of via het RIVM 0800-1351.